Helsingborg

Mäklare Raus Södra

Raus Södra Raus Södra [email protected] Svenska Mäklarhuset
Raus Södra

Mäklare Raus Södra

Raus är ett ganska nytt område som fortfarande växer och här är det blandad småhusbebyggelse. Området omsluts av områdena Ättekulla, Ramlösa och Råå. Råå med bland annat badstrand, kallbadhus, småbåtshamn och museer ligger på fem till tio minuters cykelavstånd och Råås dalgång, som är ett av Helsingborgs stads vackraste naturområden, finns någon kilometer bort. På gångavstånd finns Råå Center med mataffär, systembolag, gym mm. God kommunikation via busslinjer 1,2 och 219 till och från centrala Helsingborg.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Raus Södra? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Raus Södra för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Raus Södra nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.