Helsingborg

Mäklare Björka/Ödåkra

Björka/<wbr>Ödåkra Björka/Ödåkra [email protected] Svenska Mäklarhuset
Björka/Ödåkra

Mäklare Björka/Ödåkra

Björka/Ödåkra ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum. Närheten till Helsingborg har gjort orten populär och det stora radhusområdet Björka byggde samman Väla Centrum med Ödåkra under 1980-talet och fler bostäder är under planering. Förutom närheten till Väla köpcenter där butiker, apotek, restauranger och annan butiksservice finns, har Björka en skola, Gläntaskolan, och fotbollsplaner. Ödåkra genomkorsas av Västkustbanan (tåghållplats på pågatågslinjen mellan Ängelholm och Malmö) och ligger i anslutning till motorvägarna E6/E20 och E4. Även bussförbindelserna från Björka/Väla till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Björka/Ödåkra? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Björka för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Björka nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.