Sundbyberg

Mäklare Ör

Ör Ör info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

Mäklare Ör

I området kring Ör finns det gott om naturområden och idrottsanläggningar.

I Ör ligger Sundbybergs rackethall som har inomhusbanor för badminton, tennis, squash och två utomhusbanor med grusunderlag för tennis.

På andra sidan Ursviksvägen ligger Hallonbergens sporthall. Här kan du utöva bland annat skytte, innebandy och bordtennis. Det finns även en enklare friidrottshall.

En kort promenad från Ör ligger Golfängarna med de två sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Det är ett vackert grönområde med fina promenad- och joggingstråk och en bangolfbana med egen servering. Här anordnas nationaldagsfirande varje år.

Runt Lötsjön finns en naturskön löpslinga som fortsätter till Råstasjön i grannkommunen Solna. Här arrangerar Sundbybergs idrottsklubb loppet "Två sjöar runt" som brukar gå av stapeln i mars varje år.

Ett utegym finns vid Lötsjön, vid Vackra vägens slut, snett mitt emot lekplatsen.

Kommunikation

Promenadavstånd till Näckrosen t-bana och även Hallonbergen t-bana. Med tunnelbanan från Näckrosen tar det endast 10 minuter till centrala Stockholm. Från Hallonbergen går även flera bussar. Buss 506 mellan Hallonbergen och Karolinska sjukhuset och buss 505 mellan Solna centrum och Ulriksdals station.

För den bilburne ligger E18 och E4 runt hörnet.

Närservice

På några minuters promenad från Ör ligger Hallonbergen centrum med gym, affärer, kaféer, restauranger, kulturcentrum, bibliotek, vårdcentral och folktandvård. Det finns även en livsmedelsaffär vid Örtorget mitt i Ör.

Barnomsorg och utbildning
I Ör finns Blåklockans förskola och tillfälligt finns även Lilla Ursviks förskola. Här finns även Örskolan som är en skola t.o.m. årskurs 6. I närheten finns även Ängskolan som erbjuder klasser t.o.m. årskurs 9.

Sundbyberg

Mäklare Sundbyberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sundbyberg redan idag.

Ring 8280690 E-post sundbyberg@smh.se

Sundbybergs Torg 3, 17267 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.