Helsingborg

Mäklare Kjellstorp

Kjellstorp Kjellstorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kjellstorp

Mäklare Kjellstorp

I nordöstra Helsingborg hittar du detta bilfria och barnvänliga bostadsområde. De generösa ytorna mellan husen är välskötta och ger området ett luftigt intryck. Här finner du vackra planteringar, välgjorda stenpartier, uppväxta träd, mötesplatser och trevliga gångstråk. I områdets omedelbara närhet finns livsmedelsbutik, pizzeria, offentligservice som förskolor och grundskola, fritidsgård mm. Det finns goda kommunikationer/stadsbuss och direkt anslutning till stadens välutbyggda cykelvägnät.
På några minuter tar du dig till stadens centrum, färjor till Danmark och Öresundståg till bl.a. Malmö, Lund, Karlskrona, Göteborg och Kastrup/Köpenhamn.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Kjellstorp? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Kjellstorp för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Kjellstorp nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.