Täby

Mäklare Visinge

Visinge Visinge [email protected] Svenska Mäklarhuset
Visinge

Mäklare Visinge

Vi är din lokala fastighetsmäklare i Täby och har stenkoll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer. Utöver vår goda lokalkännedom har vi en lång erfarenhet inom branschen. Vårt kontor ligger i Hägernäs Strand men vi är även verksamma och säljer mycket i Visinge.

Vi erbjuder en personlig och professionell service och lägger stor vikt i att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Vi på Svenska Mäklarhuset i Täby tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet av mäklare, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt nästa boende. Vi har som mål att alltid se till våra kunders bästa och se till att samtliga parter i bostadsaffären blir nöjda. Detta kan bevisas då vi har många återkommande kunder som ger oss förtroende att vara mäklare igen. Vi ser fram emot att sälja din bostad i Visinge.

Visinge är ett populärt område beläget på cykelavstånd från Täby Centrum. Det finns generöst med lekplatser, gemensamma gräsytor, närliggande bollplaner med mera. Mataffärer och restauranger finns på promenadavstånd. Ensta motionsspår ligger i direkt anslutning till området. Där finns även elljusspår.

Mäklare Visinge:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/somd68198c8354841728a734974a7b5cc6d-taby-visinge/

Mäklare Täby:
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/taby/

Mäklare Vallatorp:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/som4783319d8bec4bab981cd71548a020c2-taby-vallatorp/

Kommunikation

Här har du närhet till Roslagsbanan som tar dig på några minuter in till stan. Sedan finns flertalet busskommunikationer till bland annat Täby C, Danderyds sjukhus eller norrut mot Vallentuna.

Närservice

Ica Dragonen är närmsta mataffär, i anslutning finns även pizzeria, thairestaurang och vårdcentral.

Övrigt

Förskolor i närheten:
Visningelunds förskola (Travarevägen 21)
Marielunds förskola, (Getvägen 22)
Brinkskolan F-6
Vallatorpsskolan (F-9)
Lövbrunna förskola (Täbyvägen 215)

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.