Mölndal

Mäklare Sjövalla

Sjövalla Sjövalla [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sjövalla

Mäklare Sjövalla

Det natursköna området runt Helenevik och Rådasjön är mycket omtyckt. Sjönära och med naturen som granne med kort väg till centrala Mölndal och Göteborg. På de fina promenadstråken längs sjöarna tar man sig gärna en långpromenad, löptur eller ett besök i det närliggande Gunnebo slott. På somrarna lockar så klart en heldag vid vattnet. Med närheten till Mölndals Galleria, bra skolor och goda kommunikationer kan vem som helst hitta sitt absoluta drömboende i området.

Kommunikation

Optimalt pendlinsläge och bra kommunikationer mot centrala Mölndal och Göteborg samt Landvetter.

Närservice

Det finns en minilivs och restaurang vid Stensjön. Övrig närservice hittas i närmast Mölnlycke Centrum eller framförallt Mölndals Centrum och Mölndals Galleria.

Övrigt

Skolor i området: Glasbergsskolan F-ÅK6, Kvarnbyskolan ÅK 7-9 och förskolor. Det finns både kommunala samt privata alternativ, däribland Stensjöns förskola, Enerbackens förskola och Ryets förskola. Flera av skolorna har även fritidsverksamhet.

Göteborg

Mäklare Göteborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Göteborg redan idag.

Ring 46700770477 E-post [email protected]

Berzeliigatan 14, 41253 Göteborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.