Nacka

Mäklare Nacka Skogalund

Nacka Skogalund Nacka Skogalund info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

Mäklare Nacka Skogalund

I populära villaidyllen Skogalund bor man i underbar natur endast 10 minuter från stan. Här lever man i lummiga, lugna, och mycket barnvänliga villakvarter. Endast 300 m från huset ligger en mycket fin lekplats som sköts av Skogalund villaförening. Villaföreningen är mycket aktiv i området och dess medlemmar har bland annat tillgång till partytält med möbler, trädgårdsredskap och kompostkvarn. De har även en väl fungerande grannsamverkan. Inom kort gångavstånd finns förskolor, skolor, bad- och fiskesjön Långsjön, fina gång- och cykelvägar, naturreservatet Nyckelviken, mataffär, sjukhus, centrum med all tänkbar service. I Skogalund har man utmärkta kommunikationer till och från stan. Här bor man mitt i fin natur och nära till allt!

Kommunikation

Närmaste busshållplats heter Långsjöstrand (3 minuters promenad) och här passerar ett flertal busslinjer. Man behöver inte titta på busstidtabellen - det kommer bussar med jämt flöde. Bussen tar ca 12-18 minuter till Slussen. Med bil tar det endast 10-15 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Närservice

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Förskola och grundskola ligger ett par minuters promenad från Korsvägen 18. Närmast är Ektorps skola (åk f-6) och dit tar man sig lätt genom lugnt villakvarter. Skuru skola har elever i årskurs 1-9 och ligger på cykelavstånd. I närområdet finns ett flertal förskolor, bl a. Långsjöns förskola, Lekis för fröna, Järvens förskola och Öppna förskolan i Ektorp. Se nacka kommuns hemsida för mer inforation: www.nacka.se.

SERVICE
I Skogalund bor man nära Ektorp Centrum som kan erbjuda det mesta till dagligdags. I Ektorp finns även vårdcentral, tandläkare, närakut och närsjukhus. I Skvaltan finns ICA Maxi med ett mycket brett utbud av dagligvaror. Området har nära till bra shoppingcentrum på kort avstånd. Fräscha Nacka Forum har ca 150 butiker där mode är i fokus. Lite närmare stan finns även populära Sickla Köpkvarter med butiker, Dieselverkstan, biograf, bowling mm.

Övrigt

REKREATION
Området ligger idylliskt nära flera naturområden (Nyckelviken) med badplatser, mysig badsjö (gångavstånd till varma Långsjön), lättillgängliga till fots eller på cykel. Vill man ta sig lite längre ut i skärgården är det bara att ta bil, båt eller buss en kort bit. Önskar man aktivera barn finns många alternativ i närheten: idrottsplats, hockeyrink, simhall, tennisbanor mm. På vintern erbjuder Saltsjöbaden, Erstavik och Hellasgården fina skidspår och skridskoisar. Hammarbybacken som drivs av Skistar har skidskola för de som vill fara fort utför.

Hammarby Sjöstad/Sickla

Mäklare Hammarby Sjöstad/Sickla

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Hammarby Sjöstad/Sickla redan idag.

E-post sjostaden@smh.se

Bastugatan 57, 11825 Stockholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.