Sigtuna

Mäklare Märsta - Sundveda

Märsta - Sundveda Märsta - Sundveda [email protected] Svenska Mäklarhuset
Märsta - Sundveda

Mäklare Märsta - Sundveda

Sundveda är ett område med anor från Vikingatiden. Tillsammans med Ölsta och Rävsta har här funnits jordbruk och boende i över 1000 år. I slutet av 1600-talet var tre gårdar i Sundveda. En period senare tillhörde området Steninge Slott om beboddes med hemman. Nuvarande bostadsområde bebyggdes i början av 1990-talet och utgör en trevlig sammanhållande bebyggelse med radhus och fristående småhus. De flesta i bostadsrättsform men några har på senare år friköpts. Totalt är det uppdelat på 5 olika föreningar men en gemensam samfällighet för gångvägar, vägar belysning mm. Området rymmer spår av fornlämningar och avtryck från tidigare bebyggelse.

Kommunikation

Buss trafikerar området minst varje halvtimme, bussen tar dig till Sigtuna eller till Märsta Station, varierande via Tingvalla och Märsta Centrum samt vidare mot Märsta Station och varierande rakt mot Märsta station. Buss finns även mot Valsta området.

Närservice

Området ligger en kort gång,cykel eller bilväg från Märsta Station och Märsta Centrum och hela Märsta nås på 5-10 minuter med bil. Lättpendlat med buss, cykel eller bil.

Parkering

Varje bostad har parkering och det finns en mindre gemensam parkering för gäster.

Sigtuna

Mäklare Sigtuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sigtuna redan idag.

Ring 859114000 E-post [email protected]

Nymärsta gränd 6 2tr, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.