Lidingö

Mäklare Killinge

Killinge Killinge [email protected] Svenska Mäklarhuset
Killinge

Mäklare Killinge

Killinge är ett omtyckt område på Lidingö med blandad bebyggelse. Här bor du lugnt och grönt med bekvämt avstånd till Lidingöbanan, affärer och flertalet restauranger. Runt knuten ligger Långängens naturreservat, Kottla sjön och Ekholmsnäs med härliga promenadstråk och motionsspår. På vintern finns möjligheten att åka skidor både på längden och utför samt skridskor. På promenadavstånd når du dessutom närbelägna Gåshaga där du kan njuta av havsbrisen, strandpromenader och strandbad.

Kommunikation

Från Killinge tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan som stannar vid Käppala station når du Ropsten på ca 18 minuter, där tar du sig sedan vidare med tunnelbana eller buss. Nattbussar går från Stockholms City till Killinge. Med bil tar du dig enkelt från Killinge, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och de stora motorlederna. Väljer du Norra Länken tar du dig från Killinge till de stora motorlederna på bara 20 minuter. Från närbelägna Gåshaga finns också möjlighet att nyttja Stockholms vattenvägar, här går Waxholmsbolagets och Cinderellas båtar till Nybrokajen och Strömkajen eller ut i Stockholms skärgård. Turtätheten varierar beroende på säsong.

Närservice

I området handlar du enklast på välsorterade ICA Supermarket Käppala som förutom ett brett sortiment och en manuell delikatess disk också är postombud. För dig som inte orkar laga mat så finns flertalet restauranger; i området hittar du Kolmårdens Pizzeria och i närbelägna områden finns flertalet restauranger som erbjuder både pizza, sushi, thaimat, italienskt och annan a la carte. För dig som vill vara aktiv så finns alla möjligheter med flertalet motionsspår och utomhusgym. I närbelägna Gåshaga hittar du dessutom M3 som är ett välutrustat gym som erbjuder både individuell träning och träning i grupp. För dig som har barn så finns flertalet förskolor, dagbarnvårdare och skolor från F-9 i området. Fråga gärna din mäklare för mer information.

Parkering

Kostnadsfri parkering längs Kolmårdsvägen. För den som önskar så erbjuder föreningen 117 parkeringsplatser till en kostnad om 125 kronor/månad. Kötid råder.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.