Tyresö

Mäklare Trollbäcken

Trollbäcken Trollbäcken [email protected] Svenska Mäklarhuset
Trollbäcken

Mäklare Trollbäcken

Välkommen till Trollbäcken, det charmiga området beläget i hjärtat av Tyresö kommun! Här finner du en idyllisk miljö omgiven av grönska och sjöar, samtidigt som du har närheten till storstadens puls. Med sitt utmärkta läge och sin genuina atmosfär är Trollbäcken det perfekta valet för den som söker det bästa av två världar.

Trollbäcken har mycket att erbjuda, oavsett om du är ute efter en avkopplande dag vid sjön eller en shoppingrunda på det lokala köpcentret. Området är känt för sin vackra natur med skogar, sjöar och naturreservat som bjuder på härliga promenader och fiske. Här finns också flera idrottsanläggningar för den som vill träna eller delta i olika aktiviteter.

Kommunikation

Trollbäcken har också ett utmärkt läge för den som behöver pendla till Stockholm eller andra närliggande områden. Med bil tar det endast 20 minuter att nå Stockholm city, och det finns också goda kommunikationer med buss som tar dig in till Gullmarsplan på endast 20 minuter.

Närservice

När det kommer till shopping och nöjen så finns det gott om alternativ i Trollbäcken. Här hittar du ett mindre köpcentrum med allt från blommor till matvaror, samt ett bra utbud av restauranger och caféer som serverar god mat och dryck. Här finns också flera förskolor och skolor med hög kvalitet som gör det till en utmärkt plats för barnfamiljer.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Trollbäcken det perfekta valet för den som söker en idyllisk miljö med närhet till både natur och stadsliv. Här finner du allt du behöver för att trivas och må bra, och vi hälsar dig varmt välkommen till vårt fantastiska område!

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.