Kristianstad

Mäklare Villands Vånga

Villands Vånga Villands Vånga [email protected] Svenska Mäklarhuset
Villands Vånga

Mäklare Villands Vånga

Villands Vånga med omnejd är känt för sina bär- och äppelodlingar samt dess natursköna omgivningar. Strategiskt placerat med närhet till många populära sjöar. Bla. Ivösjön, Oppmannasjön och Immeln. Ivösjön stoltserar med sin skärgårdsliknande miljö, Oppmannasjön med dess fiskemöjligheter och Immeln med sina fantastiska kanotmöjligheter. Lerjevallen i sin tur, är ett populärt bad- och vandringsområde, även här finns en mindre sjö. På vintern, då vädret medger finns också både pulkabackar och slalombacke i närheten.

Närservice

I närmaste ort, Arkelstorp finns en trevlig matvarubutik. Det finn även ett bibliotek, äldreboende, förskola samt en grundskola (Spängerskolan) med årskurs från 0-9. Förskola med fritidshem finns också i Vånga.

Övrigt

I bygden runt Villands Vånga och närliggande Arkelstorp finns ett starkt föreningsliv. För motionärer och idrottsintresserade finns såväl fotbollslag som säsongsfriluftsbad, scouterna, ett gym m.m.

Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Mäklare Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Svenska Mäklarhuset Kristianstad redan idag.

Ring 46708384196 E-post [email protected]

Fundationsvägen 11, 29128 Kristianstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.