Upplands-Bro

Mäklare Kungsängen/Tibble

Kungsängen/<wbr>Tibble Kungsängen/Tibble [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kungsängen/Tibble

Mäklare Kungsängen/Tibble

Söker du efter en mäklare som kan Tibble? Då är Svenska Mäklarhuset i Kungsängen rätt mäklarbyrå för dig. Vi känner Tibble som vår egen ficka och är väl bekanta med områdets alla fördelar. Vi har koll på prisbilden och vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris. Tveka inte att av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan nå en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro

https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Det finns bra bussförbindelser till Kungsängen station. Busshållplats på smidigt avstånd. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. Resan till Stockholms central tar mindre än 30 minuter från Kungsängen. På natten finns det nattbussar från Stockholm som passerar Tibble.

Närservice

Det är gångavstånd till en Coop-butik vid Tibble Torg. I Kungsängens centrum finns ett bra utbud av all den vardagsservice man kan behöva med flera livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisör, vårdcentral, tre bemannade banker och ett flertal restauranger. I grannskapet finns också Coop Forum. Kulturhus med bl.a. bibliotek, utställningslokaler, hörsal och café finns i Kungsängens centrum. Omtyckt deli samt skaldjursdeli finns i centrum. På nyrenoverade Villa Skoga finns barberare, skönhetssalong, Petjos café och en livsstilsbutik med hög trendkänsla och personlig service.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.