Upplands Väsby

Mäklare Brunnby Park

Brunnby Park Brunnby Park [email protected] Svenska Mäklarhuset
Brunnby Park

Mäklare Brunnby Park

I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna ger området en unik karaktär som gör det lätt att trivas. Under de närmaste åren kommer Brunnby Park fortsätta att växa till sig och utvecklas. Natur och fritid Även om det byggts en del i området finns det mycket av natur kvar.
Genom Brunnby Park löper vackra gångstigar och cykelvägar som gör det säkrare för barnen att ta sig mellan hemmet, skolan och lekplatser.
I närheten finns fritidshem, familjedaghem och förskola. Frestaskolan med klasser F–5 och Söderviksskolan med klasser 6–9, ligger också i nära Brunnby Park. Vid Upplands Väsby station finns Väsby Nya Gymnasium som är en relativt liten och personlig gymnasieskola med ca 700 elever och 50 lärare. Skolan ligger i en spännande byggnad.

Kommunikation

Bussar till Upplands Väsby station gör att du enkelt kan ta dig vidare till Uppsala, Arlanda eller centrala Stockholm med pendeltåg.

Närservice

Väsby centrum ligger på gångavstånd, ungefär två-tre km från Brunnby Park. Här hittar du allt du behöver för din vardag – till exempel bank, livsmedelsaffärer och apotek.

Övrigt

I Upplands Väsby kommun är kulturen ständigt närvarande. Kommunen erbjuder aktiviteter inom ett brett spektrum. Som kommuninvånare kan du ta del av musik, teater, litteratur, film och konst. Här finns bibliotek och museum, musikskola, konsthall och kulturföreningar. Barnkultur är stor del av kulturen som erbjuds i kommunen. Kommunen vill särskilt prioritera kulturverksamheten för barn och ungdomar eftersom goda kulturvanor skapas i unga år. Kommunen har ett särskilt barnbibliotek med specialutbildade barnbibliotekarier, musikskola, barnteater och det fantastiska Gunnes Gård. Vikingagården Gunnes Gård ger kommunens skolor möjlighet att låta elever uppleva vikingatiden "på riktigt". Under en dag får eleverna besöka Gunnes Gård, klä sig i vikingakläder, äta vikingamat och göra vikingapyssel. Denna aktivitet är mycket uppskattad bland kommunens barn.

Upplands Väsby

Mäklare Upplands Väsby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands Väsby redan idag.

Ring 46841054140 E-post [email protected]

Box 1, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.