Helsingborg

Mäklare Gantofta

Gantofta Gantofta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Gantofta

Mäklare Gantofta

Gantofta, beläget 12 km söder om Helsingborg, är en av Skånes mindre orter och kanske också en de mest lugna med endast ca 550 hushåll. Området kring den nordöstra delen är naturklassat. Största tillgången är Råå-åns dalgång med ett antal skogsnära, välhållna promenadslingor längs själva Råån. Ett område som flitigt utnyttjas av till exempel promenadsugna eller joggare. Dalgången är också omtyckt av bl.a. fiskeintresserade, fågelskådare, m.fl. naturälskare.
Närheten till havet är en av Gantoftas fördelar. Med bil når man på endast 10 minuter de långa sandstränderna som sträcker sig från Råå, Rydebäck ner till Fortuna. I byn finns en livsmedelsaffär, Ica Möllan, en pizzeria, Gantofta Pizzeria, och en F-9 skola med cirka 300 elever, Gantofta Skola.
I byn finns en scoutkår, Kvistofta scoutkår. Gantofta har ett fotbollslag som heter Gantofta IF och spelar i Division 4 Västra Götaland. Tågförbindelse till Helsingborgs Centrum fungerar mycket bra. Helsingborgs stadskärna nås på bara 9 minuter med tåg. På vardagar avgång varje timme fram till sena kvällen.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Gantofta? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Gantofta för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Gantofta nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.