Göteborg

Mäklare Biskopsgården

Biskopsgården Biskopsgården [email protected] Svenska Mäklarhuset
Biskopsgården

Mäklare Biskopsgården

I Biskopsgården finns naturområdena Svarte Mosse med sitt rika fågelliv och Stora Vette med kuperat landskap med fornminnen. Här finns också motionsanläggningar, fotbollsplaner, tennisplaner, bangolf samt motionsslingor. Inom fritid finns fritidsgårdar och bibliotek.

Här finns många idrottsföreningar och föreningar inom kultur, politik och hobby samt flertalet pensionärsföreningar. Det rika föreningslivet har stor betydelse för den sociala utvecklingen i området.

Kommunikation

Från centrala Göteborg når du Biskopsgården på cirka 15 minuter med spårvagnslinjerna 5, 6 och 10. Du kan även åka med buss 25 som trafikerar sträckan Balltorp–City–Länsmansgården.

Närservice

Friskväderstorget är en naturlig mötesplats i Biskopsgården. På torget finns ett varierat utbud av affärer. I Biskopsgården finns fem skolor. Ryaskolan, Svartedalsskolan, Sjumilaskolan och Jättestensskolan är F–9-skolor medan Landamäreskolan är en F–6-skola.

Göteborg

Mäklare Göteborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Göteborg redan idag.

Ring 46700770477 E-post [email protected]

Berzeliigatan 14, 41253 Göteborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.