Uppsala

Mäklare Eriksberg

Eriksberg Eriksberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Eriksberg

Mäklare Eriksberg

Eriksberg ligger ca 10 min cykeltur från Uppsala stadskärna. Detta är ett område med en blandning av flerfamiljshus, bostadsrätter, hyresrätter och villor. Intill området ligger både Hågadalens-Nåstens naturreservat och Stadsskogen, vilka erbjuder gott om friluftsområden för aktiviteter året om. Butiker och närservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Detta är ett perfekt område för den som vill ha city på ett bekvämt avstånd, men enkelt vill kunna komma ut i naturen.

Kommunikation

Flera gröna stadsbusslinjer (bl.a linje 2) trafikerar Eriksberg och dess gator.

Närservice

Butiker och samhällsservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Här finns vårdcentral med BVC, folktandvård, apotek, två matbutiker, tobaksaffär, frisör och restaurang. I Eriksbergsskolan finns bibliotek.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg: För yngre barn finns förskolorna Malma, Hågadal och Täljstenen. I Håga finns en waldorfskola (förskola-gymnasium) och en montessoriförskola. Eriksbergsskolan (åk 6 - åk 9) och Hågadalskolan (förskola till åk 6).

Uppsala

Mäklare Uppsala

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Uppsala redan idag.

Ring 4618222330 E-post [email protected]

Ringgatan 22, 75217 Uppsala

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.