Upplands Väsby

Mäklare Apoteksskogen

Apoteksskogen Apoteksskogen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Apoteksskogen

Mäklare Apoteksskogen

Apoteksskogen är ett lugnt område med nära till härliga naturområden och den motorbåtsfria sjön Fysingen. Området angränsar till Vilundaparken som har en idrottsanläggning med simhall, ishockeyrink, sporthallar och gym.

Kommunikation

Till pendeltågsstationen tar du dig med buss alternativt 15 min promenad. Med tåg når du Märsta, Arlanda, Uppsala och Stockholm C med täta avgångar.

Bussarna kan även ta dig till Bollstanäs, Brunnby vik och Löwenströmska sjukhus. Framför allt kan direktbussen 565X ta dig till Sergels torg.

Närservice

Till Väsby centrum har du 10 min gångavstånd och till Sigma centrum 5 min.

I Sigma Centrum finns bland annat matvarubutik, frisör och restaurang. Väsby Centrum nås genom ca 15 minuters promenad eller ca 10 minuter med buss och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger.

I Väsby Centrum här hittar ni 80 butiker & matställen i en trevlig miljö. I direkt anslutning finns även Upplands Väsby kommunhus och Vårdhuset med flera vårdaktörer.

Upplands Väsby

Mäklare Upplands Väsby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands Väsby redan idag.

Ring 46841054140 E-post [email protected]

Box 1, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.