Stockholm

Mäklare Spånga - Solhöjden

Spånga - Solhöjden Spånga - Solhöjden [email protected] Svenska Mäklarhuset
Spånga - Solhöjden

Mäklare Spånga - Solhöjden

Härliga grönområden omger Solhöjden och inbjuder till motion eller lugnare promenader i skön omgivning.
För den idrottsintresserade finns Spånga IP, en friidrottsanläggning med hall för både fotboll och ishockey samt skridskobana för allmänheten. I närheten av Spånga C finns träningshallar för golf, tennis, badminton, bordtennis och andra bollsporter.

Kommunikation

Med pendeltåget tar man sig till Odenplan på 10 minuter och från Spånga IP och Spånga Torg avgår flertalet bussar till bl a Rissne, Sundbyberg, Solna, Hallonbergen, Spånga, Vällingby eller Hässelby. T-bana finns i Rissne eller Tensta.

Närservice

I Spånga finns olika matvaruaffärer, fisk- och kötthandlare, bank, vårdcentral, tandläkarmottagningar, bibliotek, järnhandel, frisörer, blomsterhandel mm samt ett flertal trevliga kvartersrestauranger. Djursjukhus och affärskedjan Lidl finns även i närheten av centrum. Vill man storhandla är det inte långt till stormarknader i Bromma, Vällingby, Rissne eller Barkarby. I och med nybyggnationer invid Bromstensvägen kommer affärsutbudet ytterligare att öka. I Vällingby finns ännu större utbud av affärer samt biograf.

Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare Vällingby/Hässelby/Spånga

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vällingby/Hässelby/Spånga redan idag.

Ring 468372720 E-post [email protected]

Årevägen 25, 16261 Vällingby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.