Sundbyberg

Mäklare Sundbyberg - Gamla Filmstaden

Sundbyberg - Gamla Filmstaden Sundbyberg - Gamla Filmstaden [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sundbyberg - Gamla Filmstaden

Mäklare Sundbyberg - Gamla Filmstaden

Gamla Filmstaden är ett levande område både på dagtid och kvällstid. Här finns restauranger, affärer, caféer och kanske det pampigaste, områdets egen kvartersbiograf!

Med en kort promenad når ni Råsunda som erbjuder bland annat fantastiska restauranger, hembageri, affärer och skönhetssalonger. Ett stenkast från Råsunda finns välutrustade Solna Centrum med ett brett urval av butiker, restauranger, apotek och bibliotek. För den shoppingglada nås Westfield Mall of Scandinavia med en kort promenad från Gamla Filmstaden. Gallerian erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, underhållning och ordinära matupplevelser.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationsmöjligheter för dig som åker kommunalt.
Tunnelbana: Kort gångavstånd om några minuter till tunnelbana, station Näckrosen (två uppgångar) som går mot Fridhemsplan och Centralen i ena riktningen samt mot Kista och Akalla i den andra riktningen.
Buss: Nära busshållplatsen vid Råsundavägen där busslinje 515 går till Solna station och Odenplan och i andra riktningen till Sundbyberg station. Bussen avgår flera gånger i timmen. Busslinje 505 avgår nere på Sjövägen och går i ena riktningen mot Solna Centrum och i den andra riktningen mot Ulriksdals pendeltågsstation. Bussen avgår flera gånger i timmen.

Sundbyberg

Mäklare Sundbyberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sundbyberg redan idag.

Ring 8280690 E-post [email protected]

Sundbybergs Torg 3, 17267 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.