Upplands-Bro

Mäklare Bro/Gamla Bro

Bro/<wbr>Gamla Bro Bro/Gamla Bro [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bro/Gamla Bro

Mäklare Bro/Gamla Bro

Söker du en mäklare som kan Gamla Bro? Då är Svenska Mäklarhuset i Upplands-Bro rätt mäklarbyrå för dig! Vi har under våra 23 år i kommunen förmedlat alla tänkbara bostäder i Gamla Bro och vi berättar gärna mer om vad som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid en försäljning. Vi är lokala fastighetsmäklare som själva valt att bo i området, hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro här
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Med pendeltåg från Bro tar resan till Stockholm c:a en halvtimme.
Närmaste fjärrtågstation är Bålsta, dit du kan åka med pendeltåg.
Från Bro kommer man med bil snabbt och enkelt ut på E18 i riktning mot Stockholm C eller mot Enköping/Oslo.

Övrigt

Gamla Bro är en uppskattad del av Bro. Här finns blandad bebyggelse med prästgården samt hembygdsgården Klint som ett trevligt inslag. Gångavstånd till pendeltåg samt bussar. Närbutiken Matöppet ligger också på bekvämt avstånd.

I kommunen finns fyra golfbanor med vackra Bro Hof Slott som får anses vara juvelen i kronan. Ett annat alternativ för golfaren är Bro-Bålsta GK som är Annika Sörenstams hemmabana.
I Bro finns galoppbanan Bro Park med bra restaurang och många events. På vintern finns stora möjligheter att åka skidor på längden och skridskor på sjöisarna för den som uppskattar vintersporter. I Bro centrum finns Brohuset med gemensam entré till bibliotek, sporthall och simhall med äventyrsdel. I centrum finns bra vardagsservice: bl.a. vårdcentral, välsorterad närbutik och restauranger. Strax öster om Bro finns Hällkana friluftsområde med både badplats och motionsspår. Här ligger också höghöjdsbanan Accropark.
Närmaste skola är Härneviskolan med verksamhet från förskola till åk 5. För de äldre barnen i åk 6-9 finns Broskolan vid Bro centrum. På cykelavstånd finns Campus Jensen och på gångavstånd Finnstaskolan.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.