Stockholm

Mäklare Älvsjö Herrängen

Älvsjö Herrängen Älvsjö Herrängen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Älvsjö Herrängen

Mäklare Älvsjö Herrängen

Älvsjö villastad kännetecknas av flertalet vackra hus från början av 1900-talet, då stadsdelen började byggas. Redan 1879 invigdes Älvsjö station och har sedan dess utvecklats till en av de viktigaste knutpunkterna utanför stan. Variationen av gammal och ny bebyggelse, butiker, restauranger, bagerier, natur och kommunikationsmöjligheter gör Älvsjö till ett av de mest attraktiva bostadsområdena söder om Stockholm city. På fritiden kan du ta en tur i det upplysta löpspåret i Älvsjöskogen eller ta med barnen för en skogsutflykt. Fotbollsplanen intill skogen är även en populär plats för Valborgsfirande. På sommaren finns Älvsjöbadet med bassäng och Långsjön med fin badplats på cykel- eller gångavstånd. När isen ligger plogas en skridskobana upp på sjön, som är mycket välbesökt. På behagligt cykelavstånd hittar du Långbro park som är ett unikt och naturskönt parkområde med stora gräsytor och en trevlig damm. Här bor ni i charmiga villakvarter med blandad bebyggelse nära omtyckta Herrängens skola och tillgång till underbara rekreationsområden!

Kommunikation

Här bor ni mittemellan Älvsjö Centrum med pendeltåg och bussar samt Fruängen som erbjuder er röda tunnelbanelinjen. Älvsjö Centrum är en knutpunkt när det gäller kommunala färdmedel. Med pendeltåg tar det bara ca 10 minuter till Stockholms Central, det går även att ta sig vidare till både Arlanda och Uppsala. Den nybyggda bussterminalen erbjuder bussar till många av södra Stockholms olika områden (och tunnelbanestationer). Det är också lätt att ta sig med bil mot innerstan, Huddinge och ut mot E4/E20.

Närservice

I Älvsjö centrum finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl a vårdcentral, apotek, banker, bibliotek, restauranger, inredning, florister, frisörer och konditorier. Det finns tre olika träningscenter att välja mellan. Mathandlingen kan göras hos Coop, Hemköp Willys eller ICA. För mer shopping och nöjen tar du dig med buss eller bil till Kungens Kurva, där det finns ett stort utbud av fler matbutiker, bio, bowling, lekland etc.

Älvsjö/Bandhagen

Mäklare Älvsjö/Bandhagen

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Älvsjö/Bandhagen redan idag.

Ring 46812013250 E-post [email protected]

Glasfibergatan 6, 12545 Älvsjö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.