Upplands-Bro

Mäklare Bro/Finnsta

Bro/<wbr>Finnsta Bro/Finnsta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bro/Finnsta

Mäklare Bro/Finnsta

Är du på jakt efter en mäklare i Finnsta? Då är Svenska Mäklarhuset i Upplands-Bro rätt mäklarbyrå för dig! Vi berättar gärna mer om vad som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid en försäljning. Vi är lokala fastighetsmäklare som själva valt att bo i området, hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro här
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Pendeltåget finns på gång-och cykelavstånd från huset och går med kvartstrafik i rusning mot Stockholm. Buss 555 går till Bro Station och Kungsängen. Direktbuss finns till Kista.
Mellan Kungsängen och Stockholms central råder kvartstrafik större delen av dygnet och från Bro åker tågen varje halvtimme. Med pendeltåg tar resan från Kungsängen till Stockholms central ungefär 25 minuter och ytterligare fem minuter om du åker från Bro. Från Kungsängens station kan du åka buss mot Brunna, Håbo-Tibble och Håtuna. Från Bro station kan du åka mot Ådö och Smidö. Dessutom trafikeras sträckan Bro - Kungsängen - Kista av en direktbuss i rusningstid. Nattetid kan du åka nattbuss mellan Kungsängen och Stockholms central respektive Bro och Stockholms central. Närmaste fjärrtågsstation är Bålsta, dit du kan åka pendeltåg om du köper en tilläggsbiljett för resan över länsgränsen.

Närservice

Välkommen till Bro, ett av Stockholms mest expansiva områden med stora skogs-och naturområden och fler sjöar inom räckhåll. Området präglas av blandad villa-och radhusbebyggelse med Bro centrum på bekvämt avstånd. Till vackra Lejondalssjön är det cykelavstånd. Här badar du på barnvänlig strand och fiskar från bryggan! Mälaren och stora naturområden vid Smidö och Ådö finns också på cykelavstånd.
Fler välrenommerade golfbanor finns i Bro där Bro Hof får sägas vara juvelen i kronan. Rika möjligheter att hålla häst finns i olika platser i kommunen
Flera omtyckta skolor-och förskolor finns i området. Finnstaskolan, Härneviskolan, Råbyskolan, Tjustaskolan har åk F-5 och Broskolan har åk 6-9. Campus Jensen finns i anslutning till Tegelhagen och det finns planer på att bygga Engelska skolan i Bro. Gymnasium finns i Kungsängen. I Bro C finns bra vardagsservice med bl.a frisörer, restauranger och sporthall. Brohuset har renoverats med fint bibliotek och simhall med äventyrsbad, simskola och tävlingsbassäng.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.