Nacka

Mäklare Igelboda

Igelboda Igelboda [email protected] Svenska Mäklarhuset
Igelboda

Mäklare Igelboda

I Igeboda bor man i lummiga, lugna, och barnvänliga kvarter. Merparten av bebyggelsen utgörs av villor men här finns även radhus och lägenhetsbebyggelse. Inom bekvämt gångavstånd finns lekplatser, förskolor, skolor, och närservice som idrottsplatser, naturområden, badplatser. För den natur- och friluftsintresserade innebär närheten till Stockholms skärgård och angränsande naturområden goda möjligheter till rekreation. Igelboda angränsar i norr till Lännerstasundet, i söder till Neglinge, i väster till Fisksätra och Ljuskärrsberget, och i öster till Skogsö.

Kommunikation

På endast ett par minuters gångavstånd är såväl Neglinge som Igelboda station belägna från vilka Saltsjöbanan tar dig till Slussen på ca 30 minuter. Med bil tar resan till Stockholms innerstad ca 20-30 beroende på trafik och tid på dygnet.

Närservice

På bekvämt avstånd i närområdet finns flera olika förskolor, bland annat Berguddens Förskola (Berguddsvägen 86-96), Neglinge gårds förskola (Byvägen 58), Isis Förskola (Igelbodavägen 2) samt Igelboda Förskola (Vinterbrinksvägen 2).

Den närmasta skolan är Neglinge skola (Odenvägen 10) med klasser från F-5. Ett annat populärt val är Igelboda skola med ett allmänt spår F-6 samt ett Montessorispår från F-3 samt två fritidshem. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

På cirka en kilometers avstånd är Saltsjöbadens centrum beläget med rikt utbud av närservice såsom matbutiker, bank, post, apotek, folktandvård, gym, systembolag, caféer och restauranger samt övriga butiker m.m. Frukostbrödet inhandlas med fördel från det lokala konditoriet Kringelgården (Sturevägen 15) som är välkända för bland annat ditt surdegsbröd.

Till centrala Nacka, där man finner ett bredare utbud av service samt köpcentrumen Nacka Forum och Sickla Köpkvarter tar det 10-15 minuter med bil.

Övrigt

Igelboda är idylliskt beläget med närhet till såväl Skogsö- som Erstaviks Naturreservat samt Baggensfjärden. Här finns en mängd olika badmöjligheter, bland annat vid det närbelägna Dalenbadet ute på Baggensudden samt kallbadhuset på Restaurangholmen. Vill man aktivera sig genom motion finns Saltsjöbadens idrottsplats på nära avstånd (500m) med bland annat badhuset Näckenbadet, idrottsplats samt hockeyrink.

För den som vill aktivera sig i föreningsform är Saltsjöbadens IF ett naturligt val med en bred föreningsverksamhet inom bland annat fotboll, ishockey och simning. Ytterligare möjligheter till motion och social samvaro erbjuds via Saltsjöbadens Golfklubb (18+9 hål), Saltsjöbadens Lawntennisklubb samt segling via KSSS och slalom vid Saltsjöbadens egen slalombacke.
Närheten till skärgården skapar ytterligare en dimension till boendet. För den med egen båt finns det möjlighet att teckna egen båtplats, bland annat genom den ideella föreningen Saltsjöbadens båtklubb. På bekvämt gångavstånd från Saltsjöbadens station ligger Dalaröbryggan invid Grand hotell. Härifrån tar man sig smidigt ut i Stockholms skärgård men någon av alla de skärgårdsbåtar som angör bryggan under sommarhalvåret.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.