Vallentuna

Mäklare Åby Park

Åby Park Åby Park [email protected] Svenska Mäklarhuset
Åby Park

Mäklare Åby Park

Åby Park är ett populärt och barnvänligt område med kort promenadavstånd till Vallentuna centrum. I närheten finns även skolor och daghem, motionsspår, ishall, gym med simhall, golfbana, ridklubb m.m. För information om t ex skolor och daghem, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.

Kommunikation

Roslagsbanan ligger med gångavstånd från området och åker till Stockholm Ö på 30 min eller till Kårsta på 20 min.

Buss nr 610 åker från Vallentuna station till Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbana till Stockolm C.

Buss nr 524 åker till Upplands Väsby centrum och därifrån går pendeltåg till Uppsala/Stockholm C.

Med busslinje 661 och 662 tar du dig från Vallentuna Station till Frösunda, Kårsta och Markim.

Buss 687 går från Norrgården via Vallentuna centrum och vidare till Kista centrum i morgon- och eftermiddagstrafik.

Närservice

I Vallentuna Centrum, som ligger med gångavstånd, finns det en hel del restauranger och caféer, bland annat Stenungsbageriet, Café Biscotti, Vallentuna Gästgiveri och restaurangen Våning Ett.

I dagsläget finns det ett 50 tal butiker med planer om ökning framöver. Här finns även mataffärer så som ICA och Coop, även två st apotek och ett antal banker finns.

Vallentuna Kulturhus ligger med gångavstånd och är en spännande mötesplats för allmänheten. Förutom ett stort och modernt bibliotek rymmer huset även utställningslokaler, flera scener och en kreativ verkstad.

För den som gillar en härlig promenad finns det vackra promenadstråk längs med Vallentunasjön.

Med cirka 5 minuters promenad bort ligger det moderna Sports Club Vallentuna med både simhall, gym samt Sveriges kanske enda hinderbana inomhus.

Från Vallentuna C är det gångavstånd/bussförbindelser till Ekebyskolan åk F-9, Hammarbacksskolan F-9, Hjälmstaskolan F-9, Ikasus Friskola F-9 särskola samt Vallentuna Gymnasium.

I närheten håller kommunen på att bygga en ny grund- och förskola, projektet ska omfatta platser för 80 barn i förskolan respektive drygt 800 elever i skolan. Hagaskolan ska vara en skola och förskola med moderna miljöer, väl anpassade för att stödja lärandet och skolans pedagogiska arbetssätt, nu och i framtiden. Detta beräknas vara klar för skolstart höstterminen 2019. Mer finns att läsa om detta på Vallentuna Kommuns hemsida.

Parkering

P-Platser finns i området med kösystem.
Gästparkering finns mot avgift.

Vallentuna

Mäklare Vallentuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vallentuna redan idag.

Ring 868439790 E-post [email protected]

Skördevägen 2, 18631 Vallentuna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.