Sundbyberg

Mäklare Grönkulla Trädgårdsstad

Grönkulla Trädgårdsstad Grönkulla Trädgårdsstad [email protected] Svenska Mäklarhuset
Grönkulla Trädgårdsstad

Mäklare Grönkulla Trädgårdsstad

Sundbyberg har en tydlig vision för hur staden ska växa på bästa sätt både socialt, ekologiskt och ekonomiskt. Redan nu är Sundbyberg mycket attraktivt både för boende och företagande, tack vare sitt attraktiva läge nära Stockholm, den välutvecklade infrastrukturen och närheten till naturen och vattnet. I centrala Sundbyberg möts tunnelbana, bussar, pendeltåg och fjärrtåg. Bromma flygplats ligger bara fem minuters bilfärd härifrån och till Arlanda tar man sig på 20 minuter. Med tunnelbana eller pendeltåg är man inne i Stockholms city på runt 12 minuter och tvärbanan håller på att utvecklas och 2023 kommer det finnas en hållplats i direkt närhet av bostaden. I Sundbybergs charmiga centrum möts man av ett levande stadsliv med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. I Sundbyberg är det fint att växa upp, med naturen runt hörnet och stadens stora utbud av aktiviteter.

Kommunikation

Tunnelbanans blåa linje nås ca 3 min gångväg från bostaden till Rissne centrum, Den tar dig till Sundbybergs Centrum, 5 min Fridhemsplan, 12 min T-centralen samt ut mot Kista. 15 min Buss Kista centrum, 15 minuter Spånga station 11 minuter Vällingby, 31 minuter Bil Bromma Blocks, ca 5 min Solna C, ca 10 min Barkarby, ca 8 min Norrtull, ca 15 min Solvalla, 2 min Cykel Sundbyberg C, ca 10 min Flyg Bromma 5 min Arlanda 20 min.

Närservice

I Sundbyberg är det fint att växa upp, med naturen runt hörnet och stadens stora utbud av aktiviteter. Här satsas mycket på förskola och skola och på en ambitiös kultur- och fritidsverksamhet som är öppen och tillgänglig för alla. I Sundbyberg ska alla barn mötas efter sina förutsättningar och ha samma chans att utvecklas. Med minst en förskollärare per avdelning på våra kommunala förskolor säkerställs att all verksamhet arbetar efter läroplanen för förskolan. Alla medborgare som önskar förskoleplats efter barnets ettårsdag får plats efter tre månader. När barn som går på förskolan får syskon, eller har arbetssökande föräldrar, erbjuds de att fortsätta på sin förskola 30 timmar per vecka. Satsningarna på förskolan fortsätter. 2013 öppnar stadens första nattis, en dygnetruntöppen förskola som erbjuder barnomsorg även på nätter och helger. Även föräldrar med obekväma arbetstider ska kunna ha sina barn i en pedagogisk verksamhet och få en vardag som går ihop. Sundbybergs stad erbjuder barn till sverigefinnar förskoleverksamhet delvis på finska. Sundbyberg lägger idag mest pengar per elev i hela landet. Sundbybergs skolor har under flera år drivit en banbrytande matematiksatsning för att stärka elevernas matematiska kunskaper. Här erbjuds också extra stöd genom läxläsning och kvällsskola. Allt för att alla unga ska ha rätt till en bra start i livet.
I Rissne Centrum finns, livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt mm.

Sundbyberg

Mäklare Sundbyberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sundbyberg redan idag.

Ring 8280690 E-post [email protected]

Sundbybergs Torg 3, 17267 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.