Huddinge

Mäklare Trångsund

Trångsund Trångsund [email protected] Svenska Mäklarhuset
Trångsund

Mäklare Trångsund

Trångsund är ett lugnt och trevligt område i östra delen av Huddinge kommun beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på Drevviken. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhallar, tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner. I närliggande Ågesta friluftsområde finns dessutom skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hålsbana, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Kommunikation

Från Trångsund centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn var 15:e minut. Resan till Södra station tar c:a 16 minuter och till T-centralen c:a 18 minuter. Det är även bra bussförbindelser till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar du dig till Farsta Centrum samt Länna handelscentrum på c:a 5 - 10 minuter.

Närservice

Trångsund centrum har en trevlig mix av matbutiker, småbutiker, restauranger, bibliotek, café, bank och vårdcentral. Det finns ett flertal förskolor, två grundskolor och en gymnasieskola. För mer information se www.huddingekommun.se.

Övrigt

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT OCH SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

Fastighetsmäklare är enligt lag skyldiga att informera parterna om deras respektive ansvar.

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren och föreningen. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt noga läsa igenom föreningens årsredovisning och stadgar. Köparen uppmanas även att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet om denna är väsentlig för köparen. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakt tas med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Budgivningen redovisas öppet via vår hemsida och Hemnet. Bud lämnas direkt till mäklaren.

"Accepterat pris" innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.

Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren, vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Farsta/Trångsund/Skogås

Mäklare Farsta/Trångsund/Skogås

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Farsta/Trångsund/Skogås redan idag.

Ring 08-30 60 09 E-post [email protected]

Pepparvägen 9B, 12356 Farsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.