Mölndal

Mäklare Toltorpsdalen - Södermalm

Toltorpsdalen - Södermalm Toltorpsdalen - Södermalm [email protected] Svenska Mäklarhuset
Toltorpsdalen - Södermalm

Mäklare Toltorpsdalen - Södermalm

Toltorpsdalen är ett lugnt och tryggt område med ett strategiskt bra läge nära både centrala Göteborg och Mölndal. Bostadsområdet Södermalm ligger precis vid kommungränsen. Det har ett fantastiskt läge nära natursköna Ängårdsbergen som åtnjuter ett omtyckt stycke stadsnära natur. I området finns ett antal små skogssjöar med ett rikt fågelliv. Här finns bra vägar att vandra på och uppe på höjden har man fin utsikt.

Mölndal erbjuder ett härligt friluftsliv i naturskön miljö och fina badplatser som exempelvis Sisjön och Stensjön. Vill man hellre ta ett dopp i havet är det inte långt till salta bad. Här finns ett rikt föreningsliv och man kan utöva de flesta sporter, alltifrån basket, golf och simning till kanot och friidrott. För barnfamiljer finns här ca 20 förskolor och 10 grundskolor.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med både pendeltåg, spårvagnar och busstrafik från Mölndal station. Genom Toltorpsdalen passerar busstrafik.

Närservice

I Mölndal centrum finns en shoppinggalleria med restauranger, caféer, butiker, gym och all tänkbar service.

Göteborg

Mäklare Göteborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Göteborg redan idag.

Ring 46700770477 E-post [email protected]

Berzeliigatan 14, 41253 Göteborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.