Upplands-Bro

Mäklare Bro/Rättarboda

Bro/<wbr>Rättarboda Bro/Rättarboda [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bro/Rättarboda

Mäklare Bro/Rättarboda

Är du på jakt efter en mäklare i Rättarboda? Då är Svenska Mäklarhuset rätt mäklarbyrå för dig! Vi har gjort flertalet lyckade försäljningar i Rättarboda och känner till alla guldkorn. Vi framhåller gärna det natur-och vattennära läget, närheten till Bro Hof Golf Club samt närheten till såväl Stockholm som Enköping och Arlanda. Vi har koll på vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid din försäljning. Vi är din lokala fastighetsmäklare och vi har själva valt att bo i området. Hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Pendeltåget går med halvtimmestrafik från Bro station mot Stockholm. Buss 555 går till Bro Station och Kungsängen. Mellan Kungsängen och Stockholms central råder kvartstrafik större delen av dygnet och från Bro åker tågen varje halvtimme. Med pendeltåg tar resan från Kungsängen till Stockholms central ungefär 25 minuter och ytterligare fem minuter om du åker från Bro. Nattetid kan du åka nattbuss Bro och Stockholms central.
Närmaste busshållplats ligger strax utanför Rättarboda.
Skolbussen går också strax utanför området.

Närservice

Bra vardagsservice finns i Bro centrum, här finns apotek, vårdcentral, blomsterbutik, frisör och livsmedelsbutik m m. I Bro finns nyrenoverade Brohuset med fint bibliotek samt simhall med äventyrsbad. I Fliesbergshuset vid E18 finns en välsorterad Willysbutik, Jysk, hästsportbutiken Börjes Tingsryd och gymmet Nordic Wellness.
Närmaste skola är Jensen Education med verksamhet från förskola till årskurs 9.
Härneviskolan är närmaste kommunala skola och ligger i Gamla Bro.

Övrigt

Välkommen till Rättarboda, ett fantastiskt och unikt område med närhet till Mälaren och storslagen natur. Området präglas av stora villatomter och blandad villabebyggelse. Samfälligheten har egen badplats, det är alltså bara att ta på badrocken och ta en kort promenad till morgondoppet! Möjlighet till båtplats finns för boende. På gångavstånd finns prominenta Bro Hof Slott med sin berömda, vackra golfbana och utmärkta kök. Fantastiska omgivningar i omedelbar närhet vid Kvistabergs Observatorium samt bortom Låssa kyrka. Ett par km från huset, vid Rösaring finns riktiga trollskogar att vandra i. Strax öster om Bro finns Hällkana friluftsområde med både badplats och motionsspår. Området ligger nära Lejondalssjön och välkända Lejondals slott. Här finns nu också en uppskattad höghöjdsbana.
Vintertid finns uppskattade skidspår intill Bro-Bålsta golfklubb dit du tar dig på några minuter.
I närområdet finns restauranger och närbutik.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.