Täby

Mäklare Viggbyholm

Viggbyholm Viggbyholm [email protected] Svenska Mäklarhuset
Viggbyholm

Mäklare Viggbyholm

Vi är din lokala fastighetsmäklare i Täby och har stenkoll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer. Utöver vår goda lokalkännedom har vi en lång erfarenhet inom branschen. Vårt kontor ligger i Hägernäs Strand men vi är även verksamma och säljer mycket i Viggbyholm.

Vi erbjuder en personlig och professionell service och lägger stor vikt i att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Vi på Svenska Mäklarhuset i Täby tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet av mäklare, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt nästa boende. Vi har som mål att alltid se till våra kunders bästa och se till att samtliga parter i bostadsaffären blir nöjda. Detta kan bevisas då vi har många återkommande kunder som ger oss förtroende att vara mäklare igen. Vi ser fram emot att sälja din bostad i Viggbyholm.

Viggbyholm är en grönskande oas på behagligt avstånd från Stockholm med historiska anor från vikingatiden.

Idag är Viggbyholm ett av Täbys mest attraktiva områden med sin närhet både till skärgården, Arlanda och Stockholm innerstad. Den vackra naturen och närheten till vatten och marint sjöliv karaktäriserar området. Här finner man Viggbyholms småbåtshamn samt Rönningesjön som sträcker sig in i norra Viggbyholm, populära utflyktsmål sommartid. Viggbyholms gård med dess ridskola ger en lantlig känsla med sina hästar och öppna marker och är även en populär plats för många barn och ungdomar i området.

I Viggbyholm finns gott om förskolor och skolor bland annat Bergtorpsskolan, Drakskeppsskolan och Viggbyskolan. Stockholm Östra ligger cirka 14 km från Viggbyholms station och färden dit med tåget tar cirka tjugo minuter. Det finns även bra bussförbindelser.

Det är inte långt till motionsspåren och promenadstråken kring Rönningesjön, Hägernäsviken och Ensta. I närheten finns även badsjö, rackethall, fotbollsplan, tennishall, kommande badhus mm. Dessutom är det nära till säväl Värtans båtliv, flera golfbanor och Rönningesjöns fågelliv.

Mäklare Täby:
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/taby/

Mäklare Gribbylund:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/somaabe6069f66f45b68ef86b4fe07a6abf-taby-gribbylund/

Kommunikation

Roslagsbanan (Viggbyholm Station) kompletteras av flera bussar: buss 617 till Täby Centrum, buss 627 till Kista Centrum alternativt Arninge. Buss 629 till Danderyds Sjukhus alternativt Åkersberga. Buss 691, nattlinje från Odenplan till Hägernäs. Via nya Norrortsleden når du E4:an på mindre än 10 minuter och E18 tar dig in till sta'n eller ut på landet.

Närservice

Här har vi nära till Näsbyparks Centrum. Ett trevligt centrum med ett bra utbud av såväl mataffär som restauranger, konditori och butiker. Här är även slutstationen för Roslagsbanans Näsbyparklinje. Vill du till ett större centrum tar du lätt cykel eller buss till shoppingcentret Täby Centrum som de senaste åren fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser, se www.tabycentrum.se för mer detaljerad information.

Övrigt

Skolutbudet i Täby är synnerligen rikligt och i Viggbyholm kan du välja mellan Drakskeppsskolan åk F-5 och Viggbyskolan åk F-5. Friskolor som finns i området är Bergtorpsskolan åk 6-9, Frejaskolan-Waldorfskolan F-9, Kunskapsskolan 6-9 och Viggbyholmsskolan åk 4-6.
Förskolor: Hägernäs förskola, 1-5 år. Hästängens förskola, 1-5 år. Waldorfförskolan Lilla Freja, 1-6 år. Tre familjedaghem: Vingen, Lillefot och Pysseltrollen.

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.