Helsingborg

Mäklare Domsten

Domsten Domsten [email protected] Svenska Mäklarhuset
Domsten

Mäklare Domsten

Domsten är ett gammalt fiskeläge beläget längs Öresundskusten cirka 10 kilometer norr om Helsingborg. Domsten började på 1920-talet expandera söderut i och med att man kunde friköpa flera hus från Kulla Gunnarstorp och det är från denna tid som den största delen av Domstens nuvarande bebyggelse finns bevarad. På 1930- och 1940-talen tillkom flera sommarhus i ortens södra del, som så småningom ersattes av åretruntbostäder. Samhället ligger utsträckt längs huvudgatan Bygatan mellan stranden och landborgsryggen inåt land. Det är ett utpräglat kustsamhälle med egen småbåtshamn och från Bygatan går flera tvärgator som ger utblickar mot Öresund. Det finns flera bevarade korsvirkeshus, särskilt i ortens norra del. Landskapet kring Domsten domineras av ett välbevarat jordbrukslandskap med inslag av skogspartier, bland annat tallskogar i norr och i söder. Det finns ingen närbutik i Domsten. Samlingspunkten är i stället Hamnen där Christians Kiosk förser både invånare och badgäster med lättare lunch, glass mm. Stadsbuss nr. 7 går genom samhället ett par gånger i timmen och når Helsingborg via Hittarp och Laröd på ca 30 minuter. Från norra Domsten går direktbuss via väg 111 till Helsingborg centrum.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Domsten? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Domsten för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Domsten nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.