Sigtuna

Mäklare Sigtuna - Munkholmen

Sigtuna - Munkholmen Sigtuna - Munkholmen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sigtuna - Munkholmen

Mäklare Sigtuna - Munkholmen

Munkholmen är A-läge för dig som vill bo lite lyxigare, här finns ett antal stora villor med väl tilltagna tomter med absolut närhet till Mälarens vatten. Det är en halvö med Munkholmsviken på ena sidan och Sigtunafjärden på den andra. Här finns Munkholmsbadet längst ut på Munkholmen och en båtklubb med brygga. Här kan man njuta av den absoluta närheten vill vatten och de natursköna promenadvänliga omgivningarna, men man har fortfarande nära till Sigtuna stad. Utsikten i sydöstlig riktning visar Sigtunafjärden och Sigtunas centrala delar.
"Munkholmen är ett litet naturreservat beläget inne i Sigtuna, där du med lite tur kan hitta Upplands landskapsblomma kungsängsliljan om våren. Området består till största delen av en öppen fuktäng och här finns ädellövträd samt strandskog av al och vide." (citat från

Kommunikation

Munkholmen trafikeras bla. av linje 570 mot Sigtuna centrum och Märsta. Från Sigtuna går det SL-bussar till främst Märsta centrum och Märsta station (nr 570, 572, 575. 579 (Bålsta och Arlanda). 597 (Fredag-Söndagar). Vid Märsta pendelstation kan man åka vidare med pendeltåg eller SJ:s tåg till Stockholm eller Uppsala. Man kan även byta till en annan SL-buss och åka till Arlanda.

Närservice

I närbelägna Södertil finns flera förskolor och skola upp till 6:e klass, även en omtyckt Pizza restaurang med några av kommunens bästa Pizzor. Du här nära till handel i Sigtuna Stad och till Märsta med två olika Centrum.

Sigtuna

Mäklare Sigtuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sigtuna redan idag.

Ring 859114000 E-post [email protected]

Nymärsta gränd 6 2tr, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.