Helsingborg

Mäklare Jonstorp

Jonstorp Jonstorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Jonstorp

Mäklare Jonstorp

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och ligger vid Skäldervikens strand bara några minuter från den populära turist- och sommarorten Arild. Både Jonstorp och Arild ligger vackert belägna vid Skälderviken och erbjuder fina sandstränder och badplatser. Den 6 juni varje år arrangerar ortens byalag ‘Jonstorpsdagen’. Under första helgen i juli arrangeras Kullamarknaden med tivoli och knallar. Byn har en gymnastikförening med tävlande truppgymnaster samt en ishockeyförening. Här ligger även Tunneberga Gästgivaregård, STF Vandrarhem Jonstorp samt Jonstorps kyrka som är byggd av gråsten i romansk stil och uppfördes på 1100- eller 1200-talet. I Jonstop finns både förskola (Havets förskola och Revets förskola) samt grundskolan Jonstorpsskolan åk F-9. Mitt i byn ligger affären. Det finns bussförbindelse till Helsingborg.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Jonstorp? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Jonstorp för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Jonstorp nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.