Tyresö

Mäklare Fårdala

Fårdala Fårdala [email protected] Svenska Mäklarhuset
Fårdala

Mäklare Fårdala

Välkommen till Fårdala, en vacker och naturskön del av Tyresö kommun! Beläget i den södra delen av kommunen, erbjuder Fårdala en fridfull och avkopplande livsstil samtidigt som du har nära till allt du behöver.

Kommunikation

Fårdala har också goda kommunikationer där du med hjälp av buss enkelt tar dig till Tyresö centrum och vidare in mot Gullmarsplan.

Närservice

Fårdala är omgivet av grönska och skogar, med närhet till Tyresö slott och Tyresö nationalpark. Här kan du njuta av lugn och ro i en naturskön omgivning samtidigt som du har tillgång till en mängd olika aktiviteter. Du kan paddla kajak på sjön, fiska i en av de många sjöarna eller bara ta en promenad längs någon av de vackra vandringslederna.

Övrigt

Fårdala är perfekt för dig som vill bo nära naturen men ändå ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Det är också en idealisk plats för familjer, med närhet till förskolor och grundskolor samt möjlighet att delta i olika fritidsaktiviteter för både barn och vuxna.
Så om du söker en plats att bo där du kan koppla av och njuta av naturen samtidigt som du har tillgång till allt du behöver, då är Fårdala rätt plats för dig. Kom och upptäck denna underbara del av Tyresö kommun idag!

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.