Håbo

Mäklare Håbo/Skokloster

Håbo/<wbr>Skokloster Håbo/Skokloster [email protected] Svenska Mäklarhuset
Håbo/Skokloster

Mäklare Håbo/Skokloster

Är du på jakt efter en mäklare i Skokloster? Då är Svenska Mäklarhuset rätt mäklarbyrå för dig! Skokloster ligger oss varmt om hjärtat och vi framhåller gärna det natur-och vattennära läget samt närheten till såväl Stockholm som Enköping och Arlanda. Vi har koll på vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid din försäljning. Vi är den lokala fastighetsmäklaren som också kan marknadsföra din bostad i Stockholms län. Hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro här
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Övrigt

Område med fin dynamik som består av både äldre och nybyggda hus. Här bor man lugnt och familjevänligt nära skog och natur och det Mälarnära läget erbjuder många badplatser och möjlighet till fiske. Bussförbindelse finns mot såväl Bålsta som inom övriga Skokloster.
I Slottsskogen finns både förskolor och öppen förskola samt skola.
Från området tar resan med bil ca 25 minuter till Bålsta centrum och ca 50 minuter till Stockholm city. Till Arlanda tar det ca 35 minuter. Buss går mot Bålsta och Bålsta station och härifrån går pendeltåg mot Stockholm, fjärrtåg mot Stockholm och Göteborg samt bussar till bland annat Arlanda, Uppsala och Enköping.
Slottsskogen ligger vackert med närhet till naturen, Mälaren, promenadstråk och skogar med svamp och bär.
Skokloster Hälsocenter driver ett dygnsöppet gym i Slottsskogen och Bålsta gymnastik erbjuder motion för alla åldrar i Slottshallen i Slottsskogen. Det finns även en nystartad fotbollsförening, Skokloster IF, med fotboll för barn och vuxna. Vintertid drar Skokloster sportklubb skidspår i Skokloster när det finns tillräckligt med snö.
Macken vid Skokloster slott har både bensin och enklare livsmedel samt café och restaurang med rättigheter.
Familjeläkarna finns i Skokloster och har en mottagning i Slottsskogen.
I Slottsskogen finns fritidsgården Slottsgården.
Tempo finns i Slottsskogen och erbjuder bl.a. dagligvaror, ett visst utbud av varor från Apoteket och paketutlämning. Thairestaurang och gatukök finns också.
Bålstadoktorn och Familjeläkarna finns i Skokloster och har mottagningar i Slottsskogen.

I Bålsta tätort finns service, affärer och restauranger och i Gamla Bålsta centrum finns flera restauranger, frisörer, tandläkare och butiker. Här finns bland annat restaurang, caféer, Systembolag och apotek. Också tandläkare, vårdcentral och äldreboende finns i anslutning till centrum.
I Slottsskogen finns både förskola samt skola.
I Bålstas centrala delar finns ytterligare och kommunala och privata förskolor, och två öppna förskolor. Det finns även flera skolor för förskoleklass till årskurs 6 eller 9 samt ett gymnasium, Fridegårdsgymnasiet.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.