Täby

Mäklare Täby Kyrkby

Täby Kyrkby Täby Kyrkby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Täby Kyrkby

Mäklare Täby Kyrkby

Täby Kyrkby är ett naturskönt område med i huvudsak friliggande villor på stora tomter men även en del mysiga och lugna radhusområden och bostadsrättshus. Här bor du nära skog, natur och ett flertal golfbanor. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. Du har gångavstånd till buss och Roslagsbana samt ett stort utbud av förskolor och skolor. I Kyrkbyns centrum hittar du ICA, restauranger, café, gym, vårdcentral, tandläkare och apotek. Mer shopping har du också i Täby Centrum och Arninge Köpcentrum.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar mot Täby Centrum, Mörby Centrum, Vallentuna Centrum och Arninge samt Roslagsbanan som tar dig till Centrala Stockholm och Östra station på 20 minuter. För mer information se www.sl.se. På ca 20 min kör du till Stockholm och 25 min till Arlanda.

Närservice

På promenadavstånd når man Kyrkbyns Centrum som erbjuder en större ICA-butik, restaurang, bageri, vårdcentral, tandläkare, apotek och mycket mer. På vägen ner mot Vallentunasjön ligger Skänkstugan, en restaurang i naturskön omgivning med historiska anor.

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.