Haninge

Mäklare Söderby

Söderby Söderby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Söderby

Mäklare Söderby

Söderby är den perfekta platsen för dig som söker en harmonisk och naturskön livsstil, samtidigt som du vill ha nära till stadens puls. Beläget i vackra Haninge kommun erbjuder Söderby en unik blandning av stad och natur som kommer att tilltala både familjer och ensamstående.

Med sitt läge nära både skog och sjöar har Söderby allt som den naturälskande personen behöver. Med närhet till Tyresta nationalpark kan du utforska vackra vandringsleder och cykelvägar, fiska i lugna sjöar eller bara koppla av i naturen.

Kommunikation

Men trots den lantliga känslan är det aldrig långt till stadens bekvämligheter. Söderby ligger bara en kort bilresa från Stockholm, vilket gör det till en idealisk plats för dig som vill ha en kort arbetspendling.

KOMMUNIKATION
Buss till Haninge centrum, Vega pendeltågsstation och Gullmarsplan går direkt i anslutning till området.

Pendeltåg finns i Haninge centrum och i Vega, ca två kilometer västerut.

Nynäsvägen nås på under fem minuter via Handens trafikplats.

Närservice

I närheten av Söderby finns det gott om shoppingmöjligheter, restauranger och kultur. På promenadavstånd når du Maxi stormarknad med angränsande butiker.Även Lidl har en butik lika nära som Maxi, men på andra sidan området. Port 73 med butiker och restauranger ligger en kilometer bort fågelvägen. Hit kan du gå eller cykla på två kilometer småvägar via Söderby gård.

I direkt anslutning till området finns förskolor, Alen och Piren (från 10 augusti) samt en kommunal F-6 skola, Båtsmansskolan.

Övrigt

Så om du letar efter en plats där du kan njuta av både stadens puls och naturens lugn, då är Söderby det självklara valet. Med sina vackra omgivningar och bekvämligheter är Söderby ett utmärkt val för alla som söker en fridfull livsstil i en trivsam miljö.

Haninge

Mäklare Haninge

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Haninge redan idag.

E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.