Sundbyberg

Mäklare Signalfabriken - Centrala Sundbyberg

Signalfabriken - Centrala Sundbyberg Signalfabriken - Centrala Sundbyberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Signalfabriken - Centrala Sundbyberg

Mäklare Signalfabriken - Centrala Sundbyberg

Välkommen till Signalfabriken, en stad i staden i hjärtat av Sundbyberg. En mötesplats i anrikt kvarter där gammalt möter nytt i en härlig blandning av utbud.
Bästa läget i Sundbyberg! Bo högt och fritt, bort från trafiken men samtidigt oerhört centralt. Våra mäklare har sålt varenda en av dessa lägenheter i Signalfabriken minst en gång.
Läge mycket nära till butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer i form av: Tunnelbanans blå linje till Sthlm City på ca 10 min, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbuss till Arlanda och Bromma. I Sundbyberg finns även en uppsjö av caféer och affärer samt all tänkbar service som exempelvis apotek och vårdcentral runt knuten. I direkt närhet ligger även en jättefin park där det bl.a. finns lekplats för de små. Annars finns det gott om promenadstråk ner mot Bällstaån och längs hela Ulvsundasjön. Är man cykelburen tar man sig med lätthet till Solna centrum eller varför inte in till Vasastan och Kungsholmen (ca 30 min).

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fyra stationer, pendeltåg, tvärbana till Solna och Alvik, flygbuss, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter.
Din närmaste tunnelbanestation ligger för det mesta bara runt hörnet. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om 13 minuter in till T-Centralen.
Pendeltågsstation ligger vid centrum och tar ca 8 min till Stockholm centralstation.
Flera bussar avgår kontinuerligt, både vid tunnelbanestationer och pendeltågsstationer.
Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.

Sundbyberg

Mäklare Sundbyberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sundbyberg redan idag.

Ring 8280690 E-post [email protected]

Sundbybergs Torg 3, 17267 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.