Helsingborg

Mäklare Bårslöv

Bårslöv Bårslöv [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bårslöv

Mäklare Bårslöv

Bårslöv, med ca 2700 invånare, är ett villasamhälle strax öster om Helsingborg. De flesta bostäderna är byggda på 1970- och 1980-talet och består av både friliggande villor och bostadsrätter i radhusform nära fina grönområden. Helsingborgs huvudbrandstation finns i Bårslöv. Här finns också Bårslövs skola och förskolorna Kaprifolgatans förskola och Salladsgatans förskola. Bårslövs kyrka samt en mindre matvaruaffär finns också. Från Bårslöv är kommunikationerna goda med bussförbindelser och E6:an nära samhället.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Bårslöv? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Bårslöv för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Bårslöv nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.