Svenska Mäklarhuset Phuket

Mäklare Kata

Kata Kata [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kata

Mäklare Kata

Kata är en kuststad och badort belägen på Phuket Islands västkust i Thailand, söder om det populära turistmålet Patong. Det är en del av Mueang Phuket-distriktet och är känt för sin pittoreska strand, kristallklara vatten och natursköna vyer.

Kata Beach är en av de största attraktionerna i området, och erbjuder en lång sträcka av vit sand och klart vatten perfekt för simning, solbad och vattensporter som surfing och snorkling. Stranden är mindre trångt jämfört med den närliggande Patong Beach, vilket gör den till ett populärt val för familjer och de som söker en mer avslappnad atmosfär.

Kata stad har också en rad restauranger, kaféer och barer som erbjuder en mängd olika rätter och underhållningsalternativ. Besökare kan njuta av shopping på Kata Night Market, som hålls varje tisdag och har lokala försäljare som säljer mat, kläder och souvenirer. Dessutom erbjuder kulturella attraktioner som Wat Kitti Sangkaram-templet och Kata Viewpoint möjligheter att utforska den lokala kulturen och historien.

Kata är också känt för sina vackra natursköna vägar, med Kata-Karon utsiktspunkt som ger fantastisk panoramautsikt över de omgivande kullarna och kustlinjen.

Sammantaget erbjuder Kata besökarna en mer avslappnad och fridfull atmosfär jämfört med Patongs livliga nattliv och folkmassor. Det är ett populärt resmål för dem som söker naturlig skönhet, avkoppling och kulturella upplevelser.

Svenska Mäklarhuset Phuket

Mäklare Svenska Mäklarhuset Phuket

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Svenska Mäklarhuset Phuket redan idag.

Ring 66 88 653 5931 E-post [email protected]

Laguna Homes, 57/31 moo. 4, 83110 Phuket

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.