Håbo

Mäklare Bålsta/Krägga

Bålsta/<wbr>Krägga Bålsta/Krägga [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bålsta/Krägga

Mäklare Bålsta/Krägga

Söker ni en mäklare i Krägga? Då är Svenska Mäklarhuset rätt mäklarbyrå för dig! Krägga ligger oss varmt om hjärtat och vi framhåller gärna det natur-och vattennära läget samt närheten till såväl Stockholm som Enköping och Arlanda. Vi har sålt många hus i Krägga och är mäklaren med det stora engagemanget och passion för området. Vi har koll på vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid din försäljning. Vi är den lokala fastighetsmäklaren som också kan marknadsföra din bostad i Stockholms län. Hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Buss 310 går från Bålsta busstation till Krägga. Det finns fyra hållplatser i Krägga.

Övrigt

Ett tidigt morgondis hänger kvar som silvriga rökmoln över ängen och gör konturerna mjuka och otydliga. En skygg råbock skymtar bland molnen på vägen ner mot sjön, med vaksamt lyft huvud, beredd på språng om den stillsamma tystnaden skulle brytas av något oväntat. Plötsligt är den borta i slöjdiset. Var den där överhuvudtaget eller ville vi bara se den för att vi tyckte att den passade så bra i den pastorala idyllen? En illusion när våra sinnen spelat oss ett spratt? Eller var det en vanlig förtrollad morgon i Krägga?

Här ger naturen många möjligheter till upplevelser i ett kulturlandskap som saknar motstycke. Runstenar, fem medeltida kyrkor och många andra kulturhistoriska minnen möter du på dina vandringar. Vill du ut och vandra lite längre så kliver du bara på Upplandsleden som har en vacker sträckning genom Håbo kommun.

Fiska får man gärna göra med handredskap och eftersom det finns 23 mil stränder så hittar du säkert din egen favoritplats med fiskelycka. Efter fisket så kan du besöka Kalmarnäslandet som är ett naturreservat med mäktiga klippor, månghundraåriga ekar och enastående utsikt över Ekolsundsviken och Norra Björkfjärden. Under bär- och svampsäsongen passar du på att fylla skafferiet med naturens godsaker. Självklart kan du också utnyttja elljusspår för motion eller ta cykeln några mil på Mälardalsleden.

Krägga ligger 7 km från Bålsta C och endast 5 mil från Stockholm city.

Skola och förskola finns i Bålsta. Förskola väljer man själv, grundskola är Gransäterskolan som är en F-9 skolan.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.