Stockholm

Mäklare Spånga - Flysta

Spånga - Flysta Spånga - Flysta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Spånga - Flysta

Mäklare Spånga - Flysta

Namnet Flysta kommer från Gungfly eller mosse och syftar på markerna som gränsade till Beckomberga och Bällsta. Den historiskt intresserade kan skåda mycket intressant i området. Röset på Flystaberget, förmodas vara från Bronsåldern (ca 1800-500 f Kr). Runristningar finns nära Sundbyskolan (i hörnet av Bromstensvägen och Sundbyvägen), vittnar om den tid då trakten kristnades på 1000-talet.

Natur och fritid
Härliga grönområden finns runt hela Flysta. Promenadstråk, cykelvägar och stora grönområden lockar till både promenader, bollspel och utflykter. Eller varför inte en picknick i det gröna?

På Spångafolkan - Folkets hus - har många artister uppträtt genom årens lopp. Även nu är "Folkan" en populär mötesplats där det då och då arrangeras danskvällar. Såväl den filmintresserade som operaälskaren kan få sitt lystmäte tillgodosett på samma ställe.

Kommunikation

Buss trafikerar området och tar dig antingen till pendeltåget vid Spånga Station eller T-banan vid Brommaplan alternativt Vällingby.
Busslinjer: 117, 179.

Närservice

Grundskola: Sundbyskolan, F-9. Beckombergaskolan.
Nälstaskolan, F-6, Spånga gymnasium

Affärer och restauranger
De flesta affärerna i Flysta ligger på Spångavägen. Större utbud av affärer finns på nära håll i t ex Spånga C, Vällingby C eller populära Bromma Blocks, som erbjuder det bästa av det mesta. I Spånga Centrum finns den populära restaurangen/puben Caledonian Inn, och på Spångavägen återfinns den välbesökta pizzerian Il Postino, Flysta Pizzeria samt genuin thairestaurang, sushi mm. I det nya Beckombergaområdet utmed Spångavägen finns även restaurang.
I och med nybyggnationer invid Bromstensvägen kommer affärsutbud och service ytterligare att öka.

Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare Vällingby/Hässelby/Spånga

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vällingby/Hässelby/Spånga redan idag.

Ring 468372720 E-post [email protected]

Årevägen 25, 16261 Vällingby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.