Nacka

Mäklare Skuru

Skuru Skuru [email protected] Svenska Mäklarhuset
Skuru

Mäklare Skuru

Skuru är ett naturskönt och uppvuxet villaområde i kommundelen Sicklaön. Området ramas in av naturreservatet Nyckelviken i öster och Skurusundet i väster. Bebyggelsen är nästan uteslutande enfamiljshus och parhus samt några enstaka flerfamiljshus. Närheten till naturen, hav och sjöar ger området dess karaktär. Inom gångavstånd har man trevliga promenad- och motionsområden såsom Bastusjön, Saltsjö-Duvnäs och Nyckelviken. Närmaste badsjö med mysig strand är Bastusjön, som under vintern plogas för skridskoåkning.

I Nacka finns det gott om orörd natur. Här finns flera naturreservat som erbjuder härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vattnet bidrar till mängder av aktiviteter som bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. När sjöarna i närområdet fryser under vintern plogas skridskobanor på isen. Föredrar man skidor finns bland annat Velamsund och Nackareservatet med fina skidspår och önskar man åka utför ligger Hammarbybacken inte så långt bort.

Är man istället road av shopping så är Saltsjö-Boo perfekt beläget nära två stora handelsområden; Det breda utbudet i SICKLA KÖPKVARTER bjuder bland annat på restauranger, caféer, inredningsstråk, systembolag, livsmedelsbutik, apotek samt vårdcentral. Här finns Sickla Galleria med Åhléns samt ca 30 butiker med fokus på mode. S.A.T.S Gym, Filmstaden Sickla och Dieselverkstaden med bibliotek, konsthall, teater, konserter och klätterverkstad erbjuder stimulans för kropp och själ. NACKA FORUM har förvandlats till ett köpcentrum med ett 70-tal butiker och restauranger. I Forum Nacka finns nu en modern mötesplats med shopping som huvudingrediens.

Kommunikation

Med en knapp kilometer till motorvägen (Värmdöleden 222) och därefter 9 km in till Slussen, når man innerstan på drygt 10 min i bil, beroende på trafikbelastning. I Skuru finns bra kommunikationer till knutpunkter i Nacka samt endast 12-15 minuters bussresa till Slussen. Närmaste busshållplats är Skuru idrottsplats där bl.a. buss 409 och 449 går. Hit tar det ca 3 minuter att gå.

Närservice

I området finns flertalet förskolor och skolor, bland annat: Utskogens förskola 126 barn, Skuru förskola 85 barn samt Borgvalla skolan (åk F-3) och Skuru skola (åk F-9). Läs gärna mer på www.nacka.se.

Från Skuru har man ca 10 minuters gångväg till Ektorps centrum. Ektorps centrum har ett bra utbud av butiker för mat och service. I Ektorp finns även vårdcentral, sjukhus, tandläkare, mm.

I Skvaltan finns en stor Ica Maxi som har mycket generösa öppettider och ett brett utbud och kvällsöppet apotek.

Parkering

Vill man ta bilen till en infartsparkering så finns en vid Ica Maxi i Skvaltan. Det finns flera infartsparkeringar längs vägen in mot Slussen.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.