Svenska Mäklarhuset Phuket

Mäklare Karon

Karon Karon [email protected] Svenska Mäklarhuset
Karon

Mäklare Karon

Karon är en kuststad och badort belägen på Phukets västkust i Thailand. Det är en del av Mueang Phuket-distriktet och ligger mellan de populära turistdestinationerna Patong och Kata.

Karon Beach är en av de största attraktionerna i området, känd för sin långa sträcka av gyllene sand och klara vatten. Stranden är idealisk för simning, solbad och vattensporter som surfing och parasailing. Det är också mindre trångt jämfört med den närliggande Patong Beach, vilket gör det till ett populärt val för familjer och de som söker en mer avslappnad atmosfär.

Förutom stranden erbjuder Karon besökarna en rad aktiviteter och attraktioner, inklusive en mängd restauranger och barer, shoppingområden och kulturella platser som Wat Suwan Khiri Wong-templet. Besökare kan också njuta av en dagsutflykt till närliggande attraktioner som Phuket Big Buddha-statyn och Kata Viewpoint.

Sammantaget är Karon ett populärt resmål för turister som söker en kombination av naturlig skönhet, underhållning och avkoppling. Det erbjuder en mer avslappnad atmosfär jämfört med det livliga nattlivet och folkmassorna i Patong samtidigt som det erbjuder massor av aktiviteter och attraktioner för besökare att njuta av.

Svenska Mäklarhuset Phuket

Mäklare Svenska Mäklarhuset Phuket

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Svenska Mäklarhuset Phuket redan idag.

Ring 66 88 653 5931 E-post [email protected]

Laguna Homes, 57/31 moo. 4, 83110 Phuket

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.