Helsingborg

Mäklare Pålstorp

Pålstorp Pålstorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Pålstorp

Mäklare Pålstorp

Pålstorp är ett bostadsområde som ligger alldeles intill Råå och har sedan 1960-talet bebyggts med villor och planeringen av området och dess lagom stora trädgårdar och lite olika storlek på villor uppskattas av familjerna som valt att bo här. Lugnt villaområde med närhet till naturupplevelser i närliggande Råå-dalen. Idylliska Råå med dess hamn och rikliga serviceutbud ligger inom 10 minuters promenad. I närheten ligger även Råå Center med stor ICA Maxi, Systembolag, träningslokaler mm.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Pålstorp? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Pålstorp för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Pålstorp nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.