Täby

Mäklare Hägernäs

Hägernäs Hägernäs [email protected] Svenska Mäklarhuset
Hägernäs

Mäklare Hägernäs

Hägernäs är ett lugnt bostadsområde omgivet av fina grönområden med Rönningesjön i norr och Värtan i söder. I Hägernäs bor du med närhet till både förskolor och skolor, badplats och natur samt kommunikationer med både Roslagsbana och bussar.

Kommunikation

Roslagsbanan finns på kort avstånd som tar dig till Östra Station på ca 20 min. Buss finns till Täby C, där kan du byta buss till ett flertal olika destinationer. Bussar finns även till Mörby Centrum/Danderyds sjukhus och tunnelbanan.

Närservice

I närområdet finns bland annat Matöppet och restauranger. Hägernäs är området där du har nära till naturen och vattnet. På korta promenadavstånd kommer du till både skog och promenadstråk. En kort promenad till Hägernäs Strand och du har uteservering, café och restauranger. Här finns även badplatser och bryggor. I området finns även ishall och fotbollsplan. Runt Rönningesjön finns fina motionsspår, promenadområden och badplatser. Här finns även Rönninge by, som är en gård med diverse aktiviteter och midsommarfirande. Här kan barnen besöka en gård och klappa djuren.

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.