Huddinge

Mäklare Länna

Länna Länna [email protected] Svenska Mäklarhuset
Länna

Mäklare Länna

Länna är ett idylliskt villaområde med närhet till sjö och skog. Här finns flertalet affärer som Willys, Bauhaus, City Gross, Plantagen, Rusta, Länna Sport mm inom 20 minuters gångväg. Det är kort bilavstånd till Ica Maxi, Coop och Port 73 i Haninge. Det finns flera kommunala och enskilda förskolor i närområdet. I Länna finns idag en enskild förskola (Blåbärsstället) som ligger på Gamla Dalarövägen 6 samt en öppen förskola som heter Familjehuset. Därutöver har Internationella Engelska Skolan från årskurs 4 i området. Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan, Östra grundskolan, Sjötorpsskolan, Vretskolan samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet. Skolbarnsomsorg och 6-årsverksamhet finns ofta i samband med skolorna. Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se

Kommunikation

Länna har kort bilavstånd till Farsta och Haninge. Till centrala Stockholm är restiden ca 15-20 minuter med bil. Det går bussar från Länna till Skogås som har pendeltåg till Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn. Restid till T-centralen med pendeltåg är ca 20 minuter. Direktbussar går från Länna till bl a Farsta och Haninge, samt från Vega till Gullmarsplan.

Närservice

I närheten av Länna ligger Skogås där det finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Tennis, badminton, basket, dans, fotboll samt en simhall. Vintertid finns skidspår och långfärdskridskoåkning på de plogade sjöarna Drevviken och Magelungen. Hockeyhall finns i närliggande Stortorp. Ca 5 kilometer bort ligger Ågesta friluftsområde med belysta motionsspår, pistade längdskidspår, ridskola, golfklubb med 27 hål samt brukshundsklubb.

Farsta/Trångsund/Skogås

Mäklare Farsta/Trångsund/Skogås

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Farsta/Trångsund/Skogås redan idag.

Ring 08-30 60 09 E-post [email protected]

Pepparvägen 9B, 12356 Farsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.