Helsingborg

Mäklare Hittarp

Hittarp Hittarp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Hittarp

Mäklare Hittarp

Hittarp sträcker ut sig längs Öresundskusten strax norr om Helsingborg. Hittarp blev på 1800-talet ett populärt mål för sommargäster, främst från Helsingborg. Med tiden började dessa även inreda sina stugor för åretruntboende och på så sätt började Hittarp växa sig större. I Hittarps hamn kan du bada vid en stor, gräsbeväxt hamnplan med bryggor för både badande och begränsad båttrafik. Hit kan du åka om du är ute efter en trevlig och mycket barnvänlig plats. Uppe i Laröd finns närbutik, kiosk och bibliotek. Där finns även vårdcentral, idrottsplats och gym centralt beläget. Två skolor F-9, Laröd Skola och Holstagårdsskolan samt en hel rad förskolor finns också. Bussen går från Laröd och tar dig in till Helsingborgs centrum på cirka 20 minuter och går fyra gånger i timmen under högtrafik.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Hittarp? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Hittarp för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Hittarp nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.