Landskrona

Mäklare Ven

Ven Ven [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ven

Mäklare Ven

Ven är en ö mellan Sverige och Danmark känd för bland annat den branta kusten Backafall, Tycho Brahes slott Uranienborg och observatoriet Stjerneborg. Detta är också den nordligaste platsen för odling av durumvete och här hittar man dessutom en av Sveriges bästa whiskybarer.

Ven – som går under smeknamnet Pärlan i Öresund – erbjuder ett utbud av flera restauranger och caféer. Här finns även matbutiken Möllebackens Livs med ett bra utbud och som också är apoteksombud. Uranienborg, som är en liten personlig skola, erbjuder undervisning för barn från förskolan till årskurs 5. Bageriet Hvendurum ligger praktiskt strax över gatan och erbjuder härligt goda bakverk.

Från Ven kan du ta dig med båt till Landskrona, Helsingborg och Köpenhamn. Säsongen för turerna mellan Danmark och Ven sträcker sig från början på maj till slutet av september. Överfarten mellan Ven och Landskrona tar cirka 30 minuter.

Landskrona

Mäklare Landskrona

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Landskrona redan idag.

Ring 0418-40 29 96 E-post [email protected]

Östergatan 35, 26134 Landskrona

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.