Upplands-Bro

Mäklare Bro/Aspviks koloniområde

Bro/<wbr>Aspviks koloniområde Bro/Aspviks koloniområde [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bro/Aspviks koloniområde

Mäklare Bro/Aspviks koloniområde

Är du på jakt efter en mäklare till din kolonilott i Aspvik? Då är Svenska Mäklarhuset i Upplands-Bro rätt mäklarbyrå för dig! Vi har många försäljningar i Aspvik och framhåller gärna det natursköna läget i kombination med smidig pendlingsmöjligheter både med bil och kommunalt. Vi berättar gärna mer om vad som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid en försäljning. Vi är lokala fastighetsmäklare som själva valt att bo i området, hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro här
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Kommunalt åker man med pendeltåg till Kungsängen eller Bro station och tar sedan buss. Busshållplats i grannskapet. I närområdet finns också ett ridhus och stall. Där kan det finns möjlighet att förvärva hästgödsel till sin odlingar.

Övrigt

Mysigt koloniområde med skiftande typ av stugor med lummiga trädgårdar. Stora gemensamma ytor där man håller midsommarfirande mm. Servicehus med dusch och toalett. I Bro centrum finns bra vardagsservice med matbutik, blomsteraffär, frisörer, äventyrsbad, bibliotek, restauranger och Faruks berömda gatukök som serverar tunnbrödsrullar i världsklass! Kommer du från Kungsängenhållet så finns där ett centrum där med matbutiker, systembolag, vårdcentral, apotek, flera restauranger och Kulturhus med bibliotek. Här finns också en uppskattad fisk-och skaldjursdeli och villa Skoga som inrymmer livsstilsbutiken 2808.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.