Stockholm

Mäklare Älvsjö Solberga

Älvsjö Solberga Älvsjö Solberga [email protected] Svenska Mäklarhuset
Älvsjö Solberga

Mäklare Älvsjö Solberga

Solberga är en pärla i Älvsjö, som ligger både centralt och idylliskt till på samma gång. Promenera genom området och upptäck hur den kulturhistoriska bebyggelsen från början av 1900-talet kombineras med nya moderna bostäder. Ta en paus i den fina parkleken Kristallen, som har plaskdamm, smådjur och aktiviteter utöver lekparken. Fortsätt genom Solbergaskogen till de charmiga 40-talstorgen Kristalltorget och Klacktorget, där du bland annat hittar matbutik och gym.

Älvsjö stadsdel är ett mycket attraktivt bostadsområde strax söder om Stockholm. Området känns levande och är utvecklat med effektiv kommunikation, bostäder, butiker, restauranger och bagerier. Närheten till Älvsjöskogen uppskattas av många, där du kan ta en löprunda eller gå på utflykt med barnen.

För mer information om områdets utveckling av bostäder, besök Stockholm Stads hemsida http://www.stockholm.se

Kommunikation

Det går smidigt och snabbt att ta sig ut på E4:an med bil och det finns bra kommunikationer med buss 142 till nya resecentrumet Älvsjö station eller Telefonplan för tunnelbanans röda linje. Det nya resecentrumet gör det smidigt att ta sig i alla riktningar med buss eller pendeltåg. För vidare färd med pendeltåg eller byte till tunnelbana i city, har kommunikationerna effektiviserats med nya Citybanan.

Närservice

I Solberga finns två torg, Kristalltorget och Klacktorget. Där finns en mindre matbutik, restaurang, tobaksbutik och gym.
Älvsjö centrum har ett stort serviceutbud med butiker, caféer, restauranger, apotek, vårdcentral med mera. Älvsjö resecentrum är en knutpunkt för flertalet bussar och pendeltåg, som gör det smidigt att åka kollektivt i alla riktningar.

För större matinköp hittar du Coop i Västberga med Systembolaget eller Willys intill Stockholmsmässan. För andra inköp och nöjen som bio eller bowling, tar du dig snabbt ner till Kungens Kurva med bil eller buss.

Parkering

Gratis gatuparkering finns i dagsläget i området.

Övrigt

Södermalm, Mariatorget, Hornstull, Skanstull, Nytorget, Mariaberget, Hammarby Sjöstad, Henriksdalshamnen, Sickla, Årsta, Enskede, Stureby, Enskededalen, Blåsut, Sandsborg, Fyrvaktarkroken, Gullmarsplan, Globen, Johanneshov, Hammarbyhöjden, Björkhagen, Kärrtorp, Bagarmossen, Skarpnäck, Älvsjö, Långbro, Långsjö, Herrängen, Solberga, Örby, Liseberg, Bandhagen, Högdalen, Hagsätra, Ormkärr, Rågsved, Telefonplan, Fruängen, Västertorp, Aspudden, Axelsberg, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Västberga, Årstadal, Örnsberg, Hägerstensåsen, Gröndal, Ekensberg, Hägerstenshamnen.

Älvsjö/Bandhagen

Mäklare Älvsjö/Bandhagen

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Älvsjö/Bandhagen redan idag.

Ring 46812013250 E-post [email protected]

Glasfibergatan 6, 12545 Älvsjö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.